Sinds 2010 staan er in onze drukkerij in Leeuwarden moderne drukpersen die fullcolour kranten drukken. Per jaar rollen er miljoenen kranten, specials, folders, kranten-magazines, advertentiebladen en andere soorten krantenproducten van onze persen, voor afnemers in binnen- en buitenland.


Oplages vanaf 10.000

De grootste oplages vormen de dagbladen Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant en de 30 huis-aan-huisbladen van uitgever NDC mediagroep. Maar het zijn niet alleen miljoenenoplagen die hun weg naar de klant vinden: ook voor een oplage van 10.000 exemplaren drukken wij met genoegen op de startknop.

 

Mogelijkheden

Onze persen kunnen diverse formaten kranten drukken, zoals broadsheet, tabloid, en magazine-formaat. Tevens kunnen zij tabloidproducten nieten en/of automatisch insteken bij een ander product.

 

De drukpers van NDC Grafisch Bedrijf is een offset rotatiepers van het merk Geoman van het Duitse bedrijf Manroland. De pers bestaat uit zes drukunits met drie vouwmachines en drukt fullcolour. Voor het drukproces zijn legio variaties mogelijk.