Wij kunnen u naast het drukken van kranten niet alleen opmaak en vormgeving aanbieden, maar ook de distributie en de bezorging aan huis. Met de afdeling Transport en Distributie kunnen wij voor zowel het transport als voor de bezorging van uw krant, een op maat gesneden plan voor u maken.

Transport

Wij kunnen uw krant binnen en buiten onze landsgrenzen op af te spreken distributiepunten afleveren. Samen kijken we welke oplossing het beste bij u en uw krant past en zoeken daarbij de juiste transporteur.

 

Distributie

In heel Nederland kunnen wij huis-aan-huis-verspreiding organiseren. Wij werken hiervoor samen met diverse bezorgende partijen.

Ook bieden wij de mogelijkheid van selectieve verspreiding, waarbij de bezorging van uw product wordt gekoppeld aan de bezorging van de dagbladen die wij in eigen huis uitgeven en drukken te weten Dagblad van het Noorden (in Groningen en Drenthe) en Leeuwarder Courant (in Friesland), weekbladen die huis-aan-huis bezorgd worden in Groningen, Friesland en Drenthe..

 

Mogelijkheden Transport en Distributie

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van het transport en/of de distributie en bezorging aan huis, of een persoonlijk advies wenst, neem dan contact met ons op.